9 очок на старті

Сьогодні стартував чемпіонат ДЮФЛУ сезон 2020-2021 р.р. вищої ліги.
У першому домашньому протистоянні розпочинали команди-новачки турніру. У двобої зішлися “Барса U-14” та МДЮСШ Дніпро U-14. Посельський Радіон відкрив рахунок у матчі на 37 хвилині а остаточну крапку поставив Андрейко Андрій на 59 хвилині. У підсумку вихованці Радіонова Артема та Ротенбергена Олега здобувать першу перемогу у своєму першому матчі ДЮФЛУ.
У другому поєдинку “Барса U-16” впевнено розібралася з суперником забивши ще в першому таймі 4 “сухих” м’ячі. На 5 хвилині відзначився Сєров Владислав, на 27 та 40+1 хвилинах Чекалезе Данієле оформив дубль а на 36 хвилині відзначився Фікцев Володимир. У другому таймі, під завісу зустрічі, гості відіграли один м’яч зусиллями Красиля Микити на 80+1 а вже через хвилину остаточну крапку ставить Кузьмицький Кирил. У підсумку 5:1. Впевнена перемога господарів.
У виїзних матчах не менш видовищною була гра підопічних Загорулько Ігоря та Пукася Ігоря. У першому таймі одним м’ячем відзначилися Лойко Дмитро та Бойко Максим. Кобцов Данило оформив хет-трик. У другому таймі Твердоус Арсеній забив шостий м’яч у ворота суперника. Господарі відповіли лише одим голом у ворота “Барси” ще у першому таймі.
На жаль не пощастило підопічним Шуренкова Андрія та Стрілецького Сергія. Ще у першому таймі футболісти “Барси” пропустили 3 м’ячі. Натомість, наші вихованці відповіли лише одним забитим м’ячем.
У підсумку маємо 9 очок на старті чемпіонату.