Кубок до Дня 8 Березня. “Барса” зі сріблом та бронзою

У період з 8 по 10 березня у стінах футбольного центру “Барса”, було розіграно Всеукраїнський кубок з футболу серед дівчат 2005-2006 років народження присвячений Дню 8 Березня.
У змаганні взяли участь 5 команд:
СРР (Сумський р-н)
ФК “Юність” (Чернігів)
“Явір” (Краснопілля)
ФЦ “Барса-1” (Суми)
ФЦ “Барса-2” (Суми)
У першому матчі “Барса-1” з мінімальним рахунком 1:0 переграла краснопільський “Явір”. У другому протистоянні “Барса-1” ледь втримала перемогу з СРР (Сумський р-н), поєдинок завершився з рахунком 2:1. У барсівському дербі “Барса-1” розгромили “Барса-2” з рахунком 4:0.
Нажаль у четвертому матчі наші дівчата поступилися прямим конкурентам за золото, чернігівській “Юності”. В цьому протистоянні суперниці святкували перемогу з 6:0.
Команда ФЦ “Барса-2” свій перший матч зіграли у нічию (3:3) з СРР (Сумський р-н). У другому поєдинку, з рахунком 3:0, поразки від “Барси-2” зазнав краснопільський “Явір”.
У останньому матчі “Барса-2” також як і “Барса-1” поступилась з рахунком 4:0 чернігівській “Юності”. У підсумку ФК “Юність” (Чернігів) посідає першу сходинку у турнірі, “Барса-1” виборюють срібло а бронза дістається дівчатам з “Барси-2”. Четверте та п’яте місце зайняли СРР (Сумський р-н) та “Явір” (Краснопілля) відповідно.

Свої індивідуальні нагороди отримали:
Кращий воротар турніру – Попова Юлія (СРР)
Кращий захисник турніру – Олексенко Галина (Явір)
Кращий нападник турніру – Гурчанова Дарина (Барса-1)
Нагороду за самий красивий гол отримала Куриленко Марина (Юність)
Кращим бомбардиром турніру стала Киріченко Дарина (Юність)
Приз глядацьких симпатій отримали Литвиненко Евеліна (Барса-2) та Колодченко Анастасія (СРР)
Кращим гравцем турніру було визнано Радіонову Вікторію (Юність)